سازگاری با ” تغییرات کودک” برای والدین

کودک دائما در حال رشد است، هر چند ماه (یا حتی هر چند هفته یک بار) با تغییراتی همراه است. برای بسیاری از والدین، این پیشرفت‌ها هیجان‌انگیز و برای بعضی ها دلهره آور است.

اول، شما سعی می کنید بفهمید کودک چه می خواهد. اگر کودک گریه می کند، از خود می پرسید: “چرا کودک گریه می کند؟ آیا به غذا نیاز دارد؟ پوشک کثیف دارد؟” سپس، وقتی یاد می گیرید که کودک به چه چیزی نیاز دارد، چالش جدیدی در راه شما قرار می گیرد. کودک شروع به خوردن مواد جامد یا خزیدن یا راه رفتن می کند و زمان آن رسیده که پاسخ یک مجموعه کاملاً جدید از سوالات را بیابید.

کودک دائماً در حال رشد و تغییر است، به این معنی که والدین باید بفهمند که چگونه به روشی جدید به آنها کمک کنند.

 مراقبت از کودک، شما را از بسیاری جهات تغییر می دهد مادران و پدران پس از استقبال از نوزاد در واقع تغییراتی را در مغز خود تجربه می کنند، بنابراین می توانند از نوزادان خود محافظت کنند و برای آنها برنامه ریزی کنند. این تغییر به والدین کمک می کند تا با نوزاد پیوند برقرار کنند و از او مراقبت کنند. هر چه والدین وظایف مراقبتی بیشتری را بر عهده بگیرند، ارتباط در مغز قوی تر می شود.

همانطور که والدین بیشتر با نیازهای کودک ارتباط برقرار می کنند و با نیازهای کودک هماهنگ می شوند، می توانند نحوه مراقبت از کودک خود را درک کنند و با توانایی انجام کارهایی مانند خواندن نشانه های غیرکلامی به سرعت یاد بگیرند که فرزندشان به چه چیزی نیاز دارد. نشانه‌های غیرکلامی سیگنال‌هایی هستند که به یکدیگر می‌دهیم تا بدون صحبت کردن با هم ارتباط برقرار کنند . برای مثال، اگر کودک دست‌هایش را به سمت شما دراز کند، ممکن است بدون سخن گفتن، این حرف را به شمااطلاع دهد که می‌خواهد او را بلند کنید. سپس، همانطور که کودک تغییر می کند، والدین باید “خود را به روز کنند” – به این معنی که ممکن است سوالات و چیزهای جدید زیادی برای یادگیری وجود داشته باشد. این می تواند برای والدین چالش برانگیز، گیج کننده و ترسناک باشد.

پس چگونه والدین می توانند با تغییرات مداوم کنار بیایند؟ در اینجا چند نکته برای کمک وجود دارد:

بر روی کارهای روزمره تمرکز کنید :

چه صبح باشد، چه عصر یا در حین فعالیت‌هایی مانند زمان حمام، روال‌های قابل پیش بینی را فراهم کنید. این به رفع نیازهای کودک کمک می کند. الگوهای کودک را یاد بگیرید و آینده را پیش بینی کنید.

به نقاط عطف کودک توجه کنید :

ببینید در ماه های آینده چه اتفاقی می افتد تا خود را برای اتفاقات بعدی آماده کنید. میتوانید با تهیه آزمون هایی که بر اساس سن کودکتان در سایت قرارداده شده است به نقاط عطف آگاه شوید.

به یاد داشته باشید که مراقب خود نیز باشید:

 مراقبت از نوزاد انرژی زیادی می گیرد و در ماه های اول زندگی هر چند ساعت یکبار شما را از خواب بیدار می کند.هر موقع که میتوانید زمانی را به استراحت اختصاص دهید یا کارهایی را که دوست دارید انجام دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید