هنگامی که کودک یاد می گیرد چگونه حرکت کند، انتظار می رود تعادل خود را از دست بدهد و امری عادی است. وقتی این اتفاق می افتد می تواند بسیار ترسناک باشد! مهم است که به خاطر داشته باشید که بیشتر زمین خوردن های نوزاد جزئی است و زمین خوردن با کسب مهارت های حرکتی کودکان همراه است.
چه زمانی نوزادان معمولا زمین می خورند؟
زمانی که نوزادان در حال یادگیری غلت زدن ، کشیدن، راه رفتن یا ایستادن هستند، زمین خوردن معمول است. این یک بخش عادی و اجتناب ناپذیر پیشرفت و توسعه کودک است! همچنین افتادن کودکان در حین انجام یک فعالیت بدنی جدید یا در زمان بازی معمول است.
پس والدین هنگام زمین خوردن نوزاد چه باید بکنند؟ در اینجا چند مرحله وجود دارد که باید هنگام زمین خوردن کودک رعایت کنید:
مرحله 1: آرامش خود را حفظ کنید.
گفتن این کار راحت تر از انجام دادن است! دیدن زمین خوردن کودک ترسناک است.
اما به یاد داشته باشید که نوزادان بسیار انعطاف پذیر هستند، بنابراین به جای اینکه هنگام زمین خوردن ناراحت شوید، سعی کنید با آرامش واکنش نشان دهید. این به این دلیل است که کودک ممکن است به شما نگاه کند تا تصمیم بگیرد که آیا باید ناراحت باشد یا بترسد.
مرحله 2: وضعیت را مشاهده کنید .
اگر کودک پس از زمین خوردن هوشیار است و گریه می کند، بدانید که این یک واکنش طبیعی است.
به دنبال علائم واضح آسیب باشید. زمین خوردن ها علت اصلی آسیب کودکان در سال اول زندگی است، اما در بیشتر مواقع این آسیب ها شدید نیستند! اگر علائم واضحی از آسیب شدید وجود دارد ، مانند خونریزی زیاد، شکستگی، یا پاسخ ندادن نوزاد، با 115 تماس بگیرید یا آنها را به اورژانس ببرید.
مرحله 3: اگر نوزاد آسیب شدیدی ندارد اما گریه می کند، او را آرام کنید.
اگر به راحتی می توان از آنها دلجویی کرد، این یک نشانه عالی است! درست است که اذعان کنید که آنها با گفتن جمله ای مانند “اوه، متاسفم که افتادید! خوبی؟” بهتر است به جای اینکه آن را از بین ببرید و چیزی مانند “تو خوبی!”
مرحله 4: از آسیب های جزئی که نوزاد وارد شده مراقبت کنید.
اگر نوزاد بریدگی یا خراش جزئی داشت، آنها را با آب و صابون تمیز کنید و با باند بپوشانید. حتی میتوانید در حین انجام این کار با هم آواز خواندن در حالی که آنها را تمیز میکنید، حال و هوای خود را متعادل و آرام کنید.
مرحله 5: به فعالیت خود بازگردید!
اگر کودک احساس خوبی دارد و آسیبهایش برطرف شده است، به او نشان دهید که آیا بازگشت به کاری که انجام میداد بیخطر است. اگر برای انجام ایمن فعالیت آنها نیاز به تغییر است، آن تغییر را ایجاد کنید.
اقداماتی وجود دارد که می توانید برای جلوگیری از افتادن نیز انجام دهید. برخی از این نکات مهم را برای جلوگیری از زمین خوردن کودک بررسی کنید.
قبل از اینکه کودک شروع به کشیدن کند، خانه خود را امن کنید، بنابراین تا زمانی که کودک به طور مستقل حرکت می کند، خانه امن باشد! این شامل ورودی های کودک روی پلهها و مسدود کردن مناطقی است که میتواند منجر به غلت خوردن شود.
سعی کنید روی سطوح نرم بازی کنید. هنگام بازی در بیرون، دسترسی به سطوح نرم مشکل است، بنابراین بیشتر مراقب باشید.
کودک را بدون مراقبت روی سطح بلند رها نکنید. حتی اگر سطح نرم و کم ارتفاع باشد، مانند کاناپه، کودک ممکن است از روی آن غلت بزند.
همیشه کودک را در گهواره خود بخوابانید. الفبای خواب ایمن را به خاطر بسپارید: کودک باید همیشه به صورت تنها، به پشت و در دنده های خود بخوابد.
در حمام مراقب باشید، زیرا این سطوح می توانند به خصوص لغزنده شوند.
هنگامی که کودک به طور مستقل در حال حرکت است، همیشه مراقب او باشید!
1 دیدگاه در “چگونه به نوزادان و کودکان نوپا هنگام زمین خوردن کمک کنیم؟”
سلام
ممنون از مطالبتون